Om oss

Vår erfaring

Å jobbe med inkassoproblemer, ble først en oppgave da jeg for 10 år siden ble bedt om å hjelpe en venn og virkelig fikk se hvordan problemstillingen er for en debitor. 

Siden den gang er mange blitt hjulpet ut av det som de selv anså som en håpløs situasjon.

Som skyldner har du rettigheter i henhold til norsk lov. Som din talsmann sørger vi både for å ivareta dine rettigheter, og seriøse avtaler med dine kreditorer.

Når gjelden din begynner å føles som et problem, er det viktig å gjøre noe med dette – og det omgående! Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Det finnes også svært mange banker, kredittinstitusjoner som vil selge deg usikrede lån for å ”løse” problemene på den måten. Vårt råd er: 

JS GjeldsHjelper er ikke en formidler av lån eller refinansieringsordninger!
Vi er kun gjeldsrådgivere som vil hjelper våre kunder på en seriøs måte ut fra kundenes situasjon. 

«Vår erfaring er at våre kunder sitter igjen med en lettelse og takknemlighet etter å ha fått ryddet opp i økonomien».

JS Gjeldshjelper - Få hjelp med gjeld- og inkassoproblemer

Vi i JS Gjeldshjelper er her for å hjelpe deg å komme på riktig vei. Med bred kompetanse og lang erfaring kan vi hjelpe deg eller noen du kjenner å komme på riktig spor igjen. Det er fort gjort å få inkassoproblemer eller gjeldsproblemer – derfor ønsker vi å hjelpe til. 

Ikke nøl med å ta kontakt før problemene blir for store – jo fortere hjelpen kommer desto lettere er gjelds- og inkassoproblemene å løse! Som gjeldsoffer har du i henhold til norsk lov rettigheter. 

 

JS Gjeldshjelper vil være din talsmann og forhandle frem gode løsninger som er til å leve med! 

mann og dame som holder hverandre og smiler